Bum fest položio test

Muzička manifestacija Bum fest, namenjena učenicima osnovnih škola sa ciljem afirmacije mladih muzičkih talenata, po peti put održana je u gradu na Limu. Nakon sprovedenog kastinga u sedam osnovnih škola u Prijepolju i jedne u Novoj Varoši, 8 učenika u ovdašnjem Domu kulture dobilo je priliku da pokaže svoje pevačko umeće pred prijepoljskom publikom ali i renomiranim žirijem u kojem su pored idejnog tvorca ovog muzičkog projekta Zvonka Mandića, sedeli tekstopisac Volođa Ćuković i pop pevač Dženan Lončarević.
Marija Kuburović, učenica sedmog razreda OŠ Vladimir Perić Valter peti je pobednik Bum festa, pevanjem kako kaže bavi se od svoje 8 godine i ovo nije jedina nagrada koju je do sada osvojia.

Na osnovu kvaliteta pevanja ali i posete organizatori ističu da su zadovoljni kako je sve proteklo te da će ova manifestacija nastaviti sa tradicijom i naredne godine. Pored uživanja u takmičarskom delu programa, više od 1000 posetalica imalo je priliku i da cuje hitove ljubimca grada na Limu, pop pevača Dzenana Lončarevića.
Opštirniji prilog o Bum festu možete pogledati večeras u Dnevniku zapadne Srbije, na TV Lav od 20i30h, ali i pročitati sutra u Večernjim novostima.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *