Čvarkov i Torbica imaju ne samo Državni posao, već i najbolju fudbasku emisiju koju ste do sad videli (VIDEO)

Arhivatori Čvarkov Đorđe i Torbica Dragan u ulozi Mileta Močiboba i Branka Borote spremili su još jedno izdanje emisije bez koje nema kvalitetnog sportskog sadržaja na Balkanu – pogledaj najnoviju epizodu Fudbalskog kutka u produkciji kladionice Meridian.

Nova epizoda u znaku je starta najboljih evropskih liga za brdo dobitnih tiketa u kladionici Meridian, ali neće izostati ni rubrike u kojima uživate – zanimljivosti iz istorije evropskog fudbala, Borotin brat iz Zagreba, „sukobljena gledišta u pogledu uređivačke politike“ Borote i Močiboba, a vrhunac nastupa sa papagajem Kokijem, koji ponovo tipuje dobitne kombinacije i tikete za isplatu.

Analiziraće se i rezultati naših timova u evropskim takmičenjima, kao i start našeg trenerskog dvojca u Čempionšipu – Veljka Paunovića u i Vladimira Ivića u Votfordu.

A to je i povod da se podsetimo da kladionica Meridian uvek ima spremne poklone, promocije i bonuse. Još samo danas – pogodi najveću kvotu na tiketima gde se nalaze parovi iz Liga petice i tvoj je Sony 4!

A za sve koji se registruju na meridianbet.rs spreman je bonus dobrodošlice od čak 1000 RSD, i to bez ikakvih uslova!
Fudbalski kutak i kladionica Meridian – redovna doza čistog i pravog fudbala, uz brdo dobitnih tiketa i nagrada.

PP Media