Dijana Radović u vrhu izborne liste Socijalista

Priboj – Na izbornoj listi koalicije predvođene Socijalističkom partijom Srbije „Ivica Dačić – premijer Srbije“, ponovo se u samom vrhu nalazi Dijana Radović, narodna poslanica iz Priboja.

Dijana Radović ponovo u vrhu poslaničke liste Socijalista, foto: PP Media

Radović, koja je već dva puta zauzela mesto u Skupštini Republike Srbije, i ovog puta dobija visoko 13 mesto na listi Socijalističke partije Srbije. Ova odluka odražava njen ugled među biračima i podršku koju uživa u svojoj zajednici i u partiji kojoj pripada.

Tokom svojih prethodnih mandata, Radović je bila istaknuta po svojoj posvećenosti i rešavanju problema lokalne zajednice, fokusirajući se na različite oblasti kao što su poljoprivreda, unapređenje zdravstvenih usluga, podrška obrazovanju i razvoju lokalne privrede.

– Duboko sam zahvalna na poverenju koje mi je ukazano treći put zaredom. To je jasan znak podrške građana Priboja ali i građana celog Zlatiborskog okruga za moj dosadašnji rad i predanost u službi zajednice – kazala je za “PP Mediu” Radović, izražavajući odlučnost da nastavi zastupanje interesa građana.

Foto: PP Media

Radović je takođe izjavila da će nastaviti sa radom na unapređenju infrastrukture i ekonomskog razvoja regiona, te će nastaviti sa inicijativama usmerenim na bolje uslove života stanovnika.

Izbori za narodne poslanike održaće se 17. decembra, a lista koalicije predvođene Socijalističkom partijom Srbije „Ivica Dačić – premijer Srbije“ biće pod rednim brojem 2. na glasačkom listiću.

PP Media