Sastanak liste „Zajedno za Prijepolje“: Glavni cilj mesto predsednika opštine

Prijepolje – Predsednici tri partije koje čine koaliciju „Zajedno za Prijepolje“ sinoć su održali sastanak sa kandidatima za odbornike. Tom prilikom je konstatovano da je ideja o zajedničkom nastupu prihvaćena sa velikim oduševljenjem, ne samo kod članova i aktivista tri partije, već i kod ogromnog broja građana.

Foto: PP Media

Na sastanku se govorilo o strategiji i planu izbornih aktivnosti. Opšti je zaključak da ova lista u pogledu kadrovskog, odnosno stručnog kvaliteta predloženih kandidata nema konkurenciju. Takođe je istaknuto da je glavni cilj ove koalicije dobijanje najvećeg broja glasova koji će omogućiti da lista „Zajedno za Prijepolje“ predoži predednika opstine. Pa je zbog toga traženo od aktivista maksimalno angažovanje kako bi došli do svakog birača.

Foto: PP Media Prijepolje

Upućen je poziv građanima da na predstojeće izbore izađu u što većem broju i da daju glas listi “Zajedno za Prijepolje” koja se nalazi na glasačkom listicu na mestu br 2. za lokalne izbore. A za republičke izbore građani treba da daju glas listi “ Srbija ne sme da stane“ – Aleksandar Vučić. 

Glas za ove dve liste znači bolji život i brži razvoj Prijepolja, zaključeno je na sastanku.

PP Media