DPS na izbore u Prijepolju izlazi samostalno: dr Zulkefil Bato Sadović kandidat za predsednika

Prijepolje – U ponedeljak je na sednici glavnog odbora Demokratske partije Sandžaka, doneta konačna odluka da ta partija na predstojeće lokalne izbore u opštini Prijepolje izadje samostalno, saopšteno je iz ove stranke.

Doktor Zulkefil Bato Sadović kandodat za predsednika opštine Prijepolje

– Imali smo razgovore sa drugim strankama o eventualnim predizbornim koalicijama i  zahvalni smo im na ponudama te vrste. Mi kao građanska opcija izlazimo samostalno na predstojeće lokalne izbore u Prijepolju jer smo svesni naših ideja, stranačkog programa i realnosti koja je više nego jasna: mi smo jedina prijepoljska stranka koja će samostalno odlučivati u interesu građana ove opštine bez pritisaka lidera sa strane jer su naši stranački lideri vaši i naši sugrađani – navodi se u saopštenju DPS-a. 

– Naše redove smo prečistili i ojačali čestitim, mladim, obrazovanim ljudima koji bez sumnje zaslužuju poverenje naroda. Ostali smo dosledni misiji koja će dovesti do uvođenja reda i boljeg života  u Prijepolju i Brodarevu. Hvala svim građanima koji će na izborima poverenje ukazati nama. U izbornu kampanju ulazimo dostojanstveno i čista obraza, sa najboljim kandidatom za predsednika opštine – dr Zulkefilom Batom Sadovićem – stoji u saopštenju Demokratske partije Sandžaka.

Iz ove partije pozivaju građane Prijepolja, bez obzira na nacionalnu pripadnost, da na lokalnim izborima glasaju za njihovog kandidata za predsednika opštine, doktora Zulkefila Bata Sadovića.

PP Media