DS: Subotiću, brod na koji si se ukrcao polako tone

Povodom nastale situacije u Novoj Varoši i prelaska odbornika SO Zorana Subotića iz Demokratske stranke u Srpsku naprednu stranku, DS se oglasio saopštenjem za medije u kojem navode da je Subotićevo obrazloženje zbog čega je napustio stranku, prema njihovim rečima skandalozno. U saopštenju se navodi:

,,Ne boli nas što si otišao. Boli nas način na koji si to uradio. Saopštenje nisi pisao ti, nije to tvoj rukopis. Ti si ga samo potpisao. Tvoji novi politički mentori su pomislili da smo mi na političkom izdisaju pa su poslali tebe da nas overiš. A ti prihvatio. E, to nas boli.

Poruči svojim mentorima da smo živi i zdravi, da nas ima, da smo spremni za borbu. S verom u pobedu. Na terenu smo, čekamo ih…

Nisi ti otišao zbog onog što si napisao u saopštenju. Tek kad se taj kupoprodajni ugovor realizuje, saznaćemo koja je cena u pitanju. Limske nisu sigurno, to je samo za odabrane. E, tad će se oglasiti brojni članovi i simpatizeri SNS-a, kad shvate da preletači dobiju sve a iskreni članovi i simpatizeri ništa.

Podržavaš njegovu ekonomsku politiku. A baš ga nisi voleo. Politiku u kojoj “Bambi” vredi više nego PКB i RTB Bor zajedno? U kojoj nam mladi ljudi odoše iz zemlje? E, to ti verujemo.

Nisi primetio da brod na koji si se ukrcao polako, ali sigurno tone. I da je kapetan u panici? Da li si poneo pojas za spasavanje? Da si nam živ i zdrav”, kaže se u saopštenju Demokratske stranke.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *