Fap deklasirao superligaša iz Lučana, u generalnoj probi pred start prvenstva

Priboj/Lučani – U generalnoj probi pred početak prvenstva u Srpskoj ligi, fudbaleri pribojskog Fapa, na svom terenu deklasirali su superligaša iz Lučana ekipu Mladosti sa 3:0. Dvostruki strelac za „kamiondžije“ bio je Grujić, dok je jedan gol postigao Lučić.

Ilustracija, foto: A.Rovčanin

U novu srpskoligašku  sezonu, koja startuje narednog vikenda, pribojski Fap ulazi sa ambicijom da izbori plasman u Prvu ligu. Da su planovi „kamiondžija“ realni pokazale su pripremne utakmice u kojima je Fap demonstrirao odličnu igru, protiv kvalitetnih rivala. Poslednji primer za to je utakmica protiv superligaša iz Lučana, ekipe Mladisti koja je na „svojoj koži“ osetila kvalitet „plavih“. U odličnoj utakmici, na momente i atraktivnoj, Fap je prikazao odličnu igru, a da su napadači Pribojaca u samoj završnici akcija bili precizniji pobeda je mogla biti i znatno ubedljivija. Ipak, brojna publika, napustila je zadovoljna gradski stadion kraj Lima i sa nestrpljenjem očekuje start prvenstva u kojem je Fap glavni kandidat za prvo mesto.

Utakmica protiv Mladosti bila je poslednja pred početak prvenstva, kada Fap naredne subote od 17i30 na svom terenu dočekuje ekipu Poleta iz Ljubića.  

PP Media