Fudbaleri Fapa počeli pripreme za prolećni deo prvenstva

Priboj – Nakon gotovo tromesečne zimske pauze, počele su pripreme fudbalera FAP-a iz Priboja. Po pravom prolećnom danu, prozivku je, u četvrtak izvršio trener Bojan Кijanović.

Fudbaleri Fapa krenuli sa pripremama, foto: Opština Priboj

Jesenju polusezonu „kamiondžije” su završile na trećem mestu Zapadno – moravske zone, a ambicije i ovog proleća ostaju – sam vrh tabele.

„Rad na duže staze, formiranje tima,oslonac na decu Priboja,već daje rezultate – kaže šef struke pribojskih fudbalera Bojan Кijanović i dodaje da je ekipu naustio mladi špic Luka Vulević, koji se preselio u tabor OFК Beograda, u Jasen iz Brodareva ponovo je otišao Vladimir Otašević, dok se matičnom klubu vratio napadač Đorđe Кovačević. Ekipi je priključeno i nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Verujem da je ovaj sastav u stanju da ostvari zacrtani plan”, sam vrh tabele, kategoričan je trener Кijanović.

Treneru FAP-a sledi i izbor trenera golmana, jer se dosadaši učitelj čuvara mreže pribojskog tima, Dalibor Divac, okrenuo preduzetničkim vodama.

Кapitensku traku i ovog preleća nosiće iskusni Boriša Šalipur, koji veruje u svoje mlade saigrače.

„Atmosfera u klubu je zaista dobra i sprmeni smo da sve zahteve trenera i Uprave, ispunimo – poručuje kapiten „kamiondžija”. Pripreme fudbalera FAP-a obaviće seu Priboju,planirano je i odigravanje kontrolnih susreta,a nastavak prvenstva sledi polovinom marta.

Prvi prvenstveni meč ovog proleća, pribojske fudbalere očekuje u Čačku, sa ekipom Slobode.

Izvor: Opština Priboj