Fudbaleri Fapa prezimiće na posledenjm mestu Srpske lige grupa Zapad

Fudbaleri pribojskog “Fapa” jesenji deo prvenstva u “Srpskoj ligi” grupa Zapad završili su na poslednjem mestu.Da se klub iz Priboja nalazi u ozbiljnoj krizi potvrdila je utakmica poslednjeg kola kada su kamiondžije poražene u Ubu od “Jedinstva” sa 2:1,direktnog konkurenta za opstanak u ovom rangu takmičenja.
Tim iz Priboja poslednju pobedu u “Srpskoj ligi” zabeležio je u avgustu tačnije u 3. kolu pa je saldo od 12 osvojenih bodova logična posledica ako se u obzir uzme skor od dve pobede,šest remija i sedam poraza u petnaest odigranih utakmica.Upravu kluba zimus očekuje ozbiljan posao ukoliko imaju nameru da klub i naredne sezone zadrže u ovom rangu takmičenja. Postavlja se i pitanje da li će uprava imati strpljenja za trenera Kurćubića koji je letos došao na kormilo kluba iz Priboja i po opštoj oceni fudbalskih stručnjaka iz ove varošice nije opravdao očekivanja i ono zbog čega je došao.
Jesenji prvak “Srpske lige Zapad” jeste ekipa Smedereva 1924 koja je sakupila 33 boda, tri više od drugoplasirane Mačve. Ukoliko se neko čudo ne desi neki od ova dva kluba nakon prolećnjeg dela prvenstva trebalo bi da se takmiči u Prvoj ligi.Što se začelja tabele tiče pored Fapa na dnu se nalaze Zvižd i Polet sa po dva boda više od pribojaca dok je prvi tim iznad crte za ispadanje Jedinstvo sa 15 bodova.
PP Media