Fudbaleri Polimlja krenuli sa pripremama, Kuzman Babeu ostao u klubu

Nakon zimske pauze fudbaleri Polimlja počeli su pripreme za prolećni deo prvenstva u Zoni Drina. Današnjoj prozivci prisustvovalo je dvadesetak fudbalera, šef stručnog štaba Kuzman Babeu kazao je da su ambicije kluba da se nastavi sa dobrim partijama iz jesenjeg dela prvenstva te da se klub na kraju sezone nađe u gornjem delu tabele.
Posle jesenje polusezone u fudbalskoj Zoni “Drina” fudbaleri Polimlja nalaze se na sredini tabele sa 22 osvojena boda, bez izgleda za ulazak u veći rang ali isto tako i daleko od zone ispadanja. Na prvoj ovogodišnjoj prozivci na stadionu u Hašimbegovića polju okupilo se dvadesetak fudbalera, prvipreme će biti sprovedene kao i prethodnih godina u Prijepolju. U planu je i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica ističu iz ovdašnjeg zonaša, koji su uprkos finansijskim problemima sačuvali okosnicu tima.

Adnan Muškić potpredsednik FK Polimlje, foto: www.ppmedia.rs


“Pripreme ćemo odraditi u Prijepolju na Gradskom stadionu i u Sportskoj dvorani. Zvanično još uvek klub niko nije napustio ali imamo nagoveštaja da će pojedinci napustiti klub. U pregovorima smo sa nekoliko fudbalera ali još uvek sa imenima ne želim da licitiram”, kazao je potpredsednik kluba Adnan Muškić.
Čovek koji je svojim dolaskom jesenas preporodio klub, Kuzman Babeu, nastaviće i dalje da radi u Prijepolju. Cilj je kaže da se dobre igre od jesenas nastave te da se stvori okosnica tima za narednu sezonu kada se uz nekoliko adekvatnih pojačanja može napasti i ulazak u veći rang takmičenja.
“Definitivno ostajem u klubu, vezao sam se ovde za ljude, grad i klub. Bilo je ponuda da preuzmem neke srpskoligaše ali sam odustao od toga i našao zajednički jezik sa upravom Polimlja”, kaže šef stručnog štaba Polimlja Kuzman Babeu.
PP Media