Kamiondžije startovale sa pripremama

Šef stručnog štaba srpskoligaša iz Priboja, Dalibor Kurćubić sa svojim pomoćnikom Ljupkom Lujićem i trenerom golmana Vladimirom Rosićem izvršio je prozivku igrača a nakon toga odradio prvi trening,  čime su kamiondžije počele pripreme za prolećni deo prvenstva.

Kako je navedeno na facebook stranici kluba, od 21 igrača koji su bili na spisku većina se pojavila ili je opravdala izostanak, pa se tako očekuje da se igrački kadar u celosti kompletira do ponedeljka. Od igrača koji su nosili plavi dres u taboru “kamiodžija” u nastavku prvenstva neće biti golmana Trifunovića (Smederevo), napadača Tomića (Sloga Kraljevo), veziste Grbovića (Zlatar Nova Varoš), kao i štopera Đonovića.  Tokom prvenstva opremu su razdužili i Uoš Veljović i Nikola Pantović.

Trener Kurćubić u drugom delu neće moći da računa ni na Ranitovića koji je nastavio sa školovanjem. Što se tiče pojačanja za sada su plavi dres zadužili povratnik Stefan Milanović koji je prethodnih šest meseci branio gol Jedinstva iz Paraćina, kao i vezista iz OFK Beograda, Uroš Milićević, a pregovara se sa još 4-5 iskusnih igrača.

Prvi deo priprema baziran je na sticanju kondicije i radiće se dva puta dnevno na tartan stazi i u sali, a potom se prelazi na rad sa loptom i odigravanjem kontrolnih mečeva. Postoji mogućnost da se i ove zime ode u Sutomore na desetodnevne pripreme.

PP Media