Kancelarija za mlade u petak organizuje akciju “Zajedno za zadravlje”

Prijepolje – U susret 7. aprilu Danu zdravlja, Kancelarija za mlade Prijepolje organizuje akciju „Zajedno za zdravlje“ u saradnji sa polivalentnom patronažnom službom Doma zdravlja i podrškom lokalnog Udruženja penzionera.

Foto: Promo

Akcija će se održati u petak, 5.aprila u holu Doma kulture u trajanju od 9 do 11 časova gde će žiteljima Prijepolja biti omugućeno besplatno merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, a biće deljene razne brošure i flajeri na temu zdravlja, kao i voće.

– Na akciji će pored besplatnog merenja krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi svi zainteresovani građani i građanke moći  da  dobiju savet kako da unaprede svoje zdravlje. U akciji će učestvovati i mladi volonteri koji su prošli obuku za merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi koju je organizovala Kancelarija za mlade – navode iz prijepoljske Kancelarije za mlade.

Takođe, taj dan će se koristi aparati za merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi koje je Kancelarija za mlade dobila preko projekta Divac fondacije.

PP Media