Кijanović kamen u cipeli SPS i SNS koaliciji; Pretekao u poslednjem momentu, ali neće dugo

Prijepolje – Čelni čovek prijepoljskog SPS – a politički je preživeo provetravanje, ali do kada, ipak je pitanje. Ovaj političar koji je bio važan zupčanik Zindovićeve mašinerije, preko noći je zaboravio bivšeg partnera i potrčao da se zakači za SNS, kakao bi naravno, a u interesu Prijepoljaca, obezbedio još četri godine udobne fotelje.

Stanko Kijanović kamen spoticanja SNS i SPS u Prijepolju

Ipak, svi pa čak i čelni ljudi njegove partije u Beogradu znaju o čemu se radi, pa su na to mesto pripremali dr Gojakovića koji važi za časnog čoveka u gradu na Limu.

Кijanović je u poslednjem momentu opstao na listi i mestu, ali do kada će, veliko je pitanje. Naprednjaci a bogme i građani imaju averziju prema nadobudnom političaru, a sa druge strane i u stranci ga slično posmatraju.

Кako GZS saznaje, veoma je izvesno da osim odborničkog mandata, trenutno čelni čovek SPS – a više neće ništa ni poneti od funkcija. Ipak, i on kao ranije Zindović, poslužio se lukavstvom, pa je stranačku konkurenciju čistio, što mu se u prvi mah isplatilo.

Teško ko će poverovati da će čovek koji je već jednom imao priliku da usreći Prijepoljce učiniti to u novom mandatu, jer verovatno u prvom nije stigao.

Međutim, pre nego što bi pomislio da zasedne u novu fotelju moraće da objasni šta je sa onim milionskim sredstvima od poplava, da li je i on glasao protiv sudske presude, da li je aminovao dešavanja oko nabavke fotelja ili dešavanja u Centru za socijalni rad.

Poznavaoci političkih prilika u Prijepolju tvrde da je upravo on kamen u cipeli kako SPS – u, tako i koaliciji okupljenoj oko SNS.

GZS i PP Media