Kraj “raspusta” za fudbalere Polimlja, sa novim trenerom ulaze u novu sezonu

Sa novim trenerom i 5 novih igrača fudbaleri Polimlja počeli su pripreme za novu sezonu u Zoni Drina. Užičanina Nihada Nalbantića na klupi kluba iz Prijepolja nasledio je Ivica Cvetanovski, doskorašnji trener Budućnosti iz Arilja. U Prijepolje su ovog leta stigla čak četvorica izgrača novovaroškog Zlatara, u pitanju su braća Žarko i Danko Grbović , Uroš Gujaničić i Pribojac Marko Stanković . U klub kraj Lima vratio se i Igor Jakovljević, koji je prošle sezone branio boje Zlatibora iz Čajetine.
Na današnjoj prozivci neće se pojaviti Mihailo Cmiljanović, koji je otišao u Nemačku, zatim Admir Mekić i Milhad Žigović , Užičani Stefan Stranjaković i Marko Milutinović dobili su odrešene ruke da izaberu novi klub, baš kao i golman Nikola Cerović, možda i najslabija karika Polimlja prošle sezone.
Prema rečima predsednika kluba Rijada Muškića u toku su pregovori sa još nekolicinom igrača pa se očekuje da do početka prvenstva koje startuje 13. avgusta u Prijepolje stigne još novih imena. Muškić ističe da će klub pripreme obaviti u Prijepolju i da će uprava dogovoriti veliki broj kontrolnih utakmica kako bi igrači što spremniji dočeli početak prvenstva.
Klub ove godine slavi i Jubilej 90. godina postojanja, a prema rečima predsednika kluba u toku su pripreme za obeležavanje ovog velikog jubileja, biće formiran i Organizacioni odbor za pripremu obeležavanja jubileja.
PP Media