Kurir: Član obezbeđenja Zukorlićevog čoveka pao zbog droge

Prijepolje – Kod Dž. R. (41) iz Prijepolja policija našla 32 tablete s liste psihoaktivnih supstanci, zbog čega mu je određen pritvor.

Uhapšeni DŽ.R. u društvu Samira Tandira

Dž. R. (41), blizak prijatelj i prema nekim informacijama i član obezbeđenja Samira Tandira, šefa opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića u Prijepolju, priveden je u Priboju zbog narkotika.

Policija je kod Dž. R. pronašla 32 tablete s liste psihoaktivnih supstanci koje je prethodno kupio od R. B., koji je takođe priveden. Obojici je Više javno tužilaštvo u Užicu odredilo pritvor od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Dž. R. već iza sebe ima više prestupa, a osuđivan je i na zatvorsku kaznu zbog teških krivičnih dela.

Inače, on je često viđan u društvu zvaničnika Islamske zajednice u Srbiji i Stranke pravde i pomirenja. Sam je na društvenim mrežama objavljivao slike na kojima je u društvu Moamera Zukorlića, Mevluda Dudića i ostalih.

Zukorlić pak za Kurir poručuje da ne zna o kome je reč, ali da će se detaljno informisati o ovom slučaju i postupiti u skladu s politikom za koju se zalaže. – Postupićemo u ovom slučaju principijelno. Mi smo najglasniji protiv kriminala, to nam je jedna od najistaknutijih tačaka programa. Čim saznam o čemu se tačno radi, reagovaćemo. Lično ne znam ko je u pitanju, te mora da nije neki istaknuti lik, ali je sigurno da kakva god da bude informacija, imaćemo identičan stav, odnosno odlučnost u borbi protiv kriminala – poručio je Zukorlić za naš list.

Tandir do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Kurir