Miris svežih Lidlovih peciva širi se Užicem (video)

Lidl kamionče danas je stacionirano na Trgu partizana u Užicu od 11:00 do 13:00 časova, gde neodoljiv miris sveže pečenih pekarskih proizvoda dočekuje svakog dragog posetioca.

Miris svežih Lidlovih peciva širi se Užicem

Još tri dana Užičane će moći da uživaju u pecivima od lisnatog testa, burecima, pogačicama, kiflama i kroasanima koji su samo deo uvek svežeg Lidlovog pekarskog asortimana.

U petak Lidlova pekara na točkovima preseliće se u Sevojno u Prvomajsku ulicu, a već za vikend vraća se na užičke ulice i to u subotu na Trg Svetog Save a u nedelju na Trg partizana. U danima vikenda, domaćin Lidl kamiončeta će biti poznati radijski voditelj Dragan Ilić, koji će se družiti sa Užičanima.

Raznovrstan asortiman peciva peče se više puta na dan, a u to su se uverili i putari koji su imali priliku da ga probaju.

Lidlova peciva i hlebovi proizvedeni su od pažljivo odabranih i kvalitetnih zrna žitarica. A u ponudi imaju od sitno punjenih slanih i slatkih peciva, do raznovrsne ponude hlebova – od onih koji su omiljeni gurmanima, poput hleba sa krompirom ili lukom, lovačkog hleba, bageta i somuna, do onih za ljude koji vode računa o balansiranoj ishrani – raženih ili sa više vrsta semenki.

GZS i PP Media