Mlađen Tošović : “Laka zauvek“ postaje pravi hit

Mlađen Tošović ugostio je ekipu Pulsa u stanu u Beogradu u koji se tek uselio. Istina, nismo se saplitali preko kutija, jer ih je mladi pevač mudro sakrio, ali smo zavirili u svaki tugak prostrane, momačke gajbe i uz odličan rižoto sa morskim plodovima proćaskali sa njim o svemu

Mlađen Tošović se proslavio u prvom serijali Pinkovih zvezda i bio je jedan od favorita. Ovaj skromni mladić iz Prijepolja ugostio je ponekad dosadne novinare u stanu u samom srcu grada, na Dorćolu. Pošto smo se stepenicama popeli na četvrti sprat, Mlađen nam je svež i nasmejan otvorio vrata, za razliku od nas, koji smo jedva došli do daha.
– jeste uspeli? Stepenice su užane. Izvolite, izvolite u moj beogradski dom, poluuseljen – počeo je Mlađem da se šali u startu, a mi smo samo želeli da sednemo i dođemo do daha.
Istina, nismo ga odmah pitali šta nam je spremio za klopu, ali Mlađa nas je ugostio kao pravi domaćin.
– Ljudi, ja nisam vešt u kuhinji, odmah da vam kažem. Skuvaću vam kafu, a napravio sam nešto što je meni jednostavno – rižoto sa morskim plodovima. Mislim da je odlično ispao. tek sam se uselio ovde, radim sa onim čime raspolažem. Većina stvari bi tek trebalo da mi stigne – priča nam mlada Pinkova zvezda.
U prostranoj dnevnoj sobi udobno smo se smestili na divanu, da se tako izrazimo. razgovor kreće sam od sebe.
– Živim na relaciji Beograd – Prijepolje, a najviše živim u kolima. Od septembra sam se faktički preselio ovde, ali ne mogu da ne idem u rodni grad. kao što vidite, preneo sam vrlo malo stvari za sada i samo osnovnu garderobu, a stan inače ima dve spavaće sobe. jedna je rezervisana za momke iz mog benda, tamo taman svi mogu da se spakuju – priča nam Tošović.
Razgovor je polako skrenuo na karijeru. Mlađen je iz istog grada i iz kojeg je Dženan Lončaervić, pa je najviše saveta pokupio upravo od njega.
– Dženan mi je mnogo pomogao u karijeri i mnogo toga pametnog mi je rekao. Zanimljivo je da je moja prva svirka bila upravo pored kafića u Prijepolju u kojem je Dženan nastupao, to je bilo pre nekih 11 godina – otkriva na Mlađa, jer smo sad već prešli na neformalo obraćanje.
On je nedavno izbacio pesmu “Laka zauvek“. Ljubavnu i baladičnu.
– Pesmu je trebalo da snimim još u sptembru, ali to se nije desilo. Tako me je pozvao kolega Pavle Dejanić. Odem ja kod njega, izjadam mu se, on kaže meni kako ima tekst, lep, pa ako hoćeu da probam… I stvarno, otpevao sam to, mi smo zaključili da je odlično, konsultovao sam se sa Dženanom i eto… Generalno pripadam onoj grupi pevača kod kojih se sve svodi na živu svirku, i ova pesma je trebalo da bude brza, ali mi smo je tako snimili da ona to nije.
Osvrnuli smo se i na takmičenje, i Mlađen nam je rekao da su mu najviše prijali cecini komplimenti.
– Najprijatne mi je bilo kada je Ceca rekla: “Ti ako ne budeš Pinkova zvezda, ja ću ti pomoći”, a Haris mi je rekao da sam ja potpuno nova dimenzija na estradi. Koliko mi je to pomoglo, toliko mi je bilo i opterećenje, jer sam želeo da ispunim očekivanja – iskren je on.
na naše pitanje kakav je Mlađen kad nije na nastupu, pevač nam je ispričao svoju porodiču priču
– Sve svoje vreme posvećujem sestri. Ona ima celebralnu paralizu i mi, kao porodica, smo se pomirili sa tim. Nama je jedino stalo do toga da ona bude nasmejana. Razumemo se sa njom samo na nama znane načine i to nam mnogo znači. Ja se čujem sa njom preko telefona, mi razmenimo dve tri reči i to nam je dovoljno. Sva naša želja i sav trud da je izlečimo, nije urodio plodom, čak su i ruski doktori pokušali da je izleče, ali to se nije realizovalo. Njen osmeh nam je ono za šta živimo – sikren je bio Tošović.
Posle dobrih sat vremena na kauču, Mlađen nas je proveo i kroz stan. Iskreno, nama se najviše svidelo rno-belo kupatilo, a on kaže da je stigao da u njega ubaci samo četkicu i pastu za zube. Nismo mu zamerili, al ni u garderoberu nije bila bolja situacija. Nekoliko košulja i to je to.
– Pa, šta ću kad se tek useljavam – sleže on ramenima, a mi mu opraštamo.
Krajnje je vreme bilo da probamo šta nam je Mlađa spremio i bilo je odlično. Šteta što slika ne prenosi miris i ukus, ali verujte nam na reč. nažalost, pošto smo napunili stomake, morali smo da se oprostimo od mladog pevača, jer bi nas, u suprotnom verovatno izbacio. Znamo i mi za red.
Izvor: blic