Mozzart Novoj Varoši poklonio košarkaško igralište

U okviru akcije kompanije Mozzart “Sto terena za jednu igru” košarkaško igralište uređeno po svim standardima dobili su žitelji Nove Varoši, koje je svečano otvorio reprezentativac Nemanja Nedović. Potpuno renovirani teren, smešten u Naselju, poneće ime jednog od proslavljenih evropskih i srpskih bekova Nemanje Nedovića, koji je prve košarkaške korake načinio upravo na ovom terenu. Urađena je specijalna podloga, na kojoj su postavljeni koševi sa profesinalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Presecanju vrpce i otvaranju novog poligona za stasavanje budućih generacija profesionalnih košarkaša, prethodila je revijalna utakmica junira KK Zlatar, za koje je Nemanja i sam dve godine igrao.

– Počastvovan sam što će teren na kom sam počeo da treniram košarku i proveo veći deo svog detinjstva nositi baš moje ime, poručujem mladima koji danas ovde igraju basket da treba da budu uporni i veruju u sebe, jer se snovi ostvaruju trudom i radom – kazao je između ostalog Nemanja Nedović nakon presecanja vrpce.

Juniori KK Zlatar Nova Varoš u društvu Nemanje Nedovića, foto: www.ppmedia.rs

Sve prisutne, a posebno najmlađe među njima, koji će možda jednog dana takođe predstavljati naši zemlju na svetskim takmičenjima pozdravio je predsednik opštine Radosav Vasiljević.

– Ponosni smo na našeg proslavljenog sportistu Nemanju Nedovića, zahvaljujući kom smo dobili novi košarkaški teren. Ovo je veliki dan za nas i našu opštinu kojoj je kompanija Mozzart obezbedila profesionalno sportsko igralište – istakao je Vasiljević.

Predsednik opštine Radosav Vasiljević, košarkaški repezentativac Nemanja Nedović i predsednik Sportskog saveza Nove Varoši Ljubivooje Vranić, foto: www.ppmedia.rs

Tren u Novoj Varoši je 59. obnovljeno sportsko igralište koje je ova društveno odgovorna kompanija rekonstruisala u okviru svoje akcije “Sto terena za jednu igru”.

– Bili bismo presrećni kada bi nam jednog dana sa balkona beogradske gradske Skupštine mahao neki od ovih klinaca koji će igrati košarku na ovom terenu . poručio je ispred kompanije Mozzart direktor sektora za komunikacije Borjan Popović.

Mozzartov korporativni karav nastavlja dalje svoju misiju, sledi obnova terena u Priboju, Loznici, Kragujevcu, Kruševcu i Nišu.
PP Media