Načelnik Opštinske uprave Miodrag Ćubić čestitao Novu godinu i Božić

Prijepolje – Načelnik Opštinske uprave Prijepolja Miodrag Ćubić čestitao je svim sugrađanima Novu 2022. godinu, a u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku Božiću, uputio je i čestitke Preosveštenom Episkopu mileševskom Atanasiju, sveštenstvu, monaštvu i pravoslavnim vernicima Eparhije mileševske.

Načelnik Opštinske uprave Miodrag Ćubić, foto: A.Rovčanin

U prazničnoj čestitki, načelnik Ćubić je najavio još kvalitetniji i organizovaniji rad Opštinske uprave kao servisa građana opštine Prijepolje.

-U Novoj 2022. planiramo razvoj i sinhronizaciju usluga, digitalizacije i inplementiranje sistema dobrog upravljanja u svim segmentima rada i opštinskim službama i inspekcijama na loklanom nivou. Кroz započete procese dobrog upravljanja javnim resursima, upravljanja i kontrole javnim finansijama i javnim nabavkama, Opštinska uprava Prijepolja će u predstojećoj 2022.godini raditi ubrzano na razvoju svih planskih i strateških dokumenata i njihovog usaglašavanja sa međunarodnim standardima, implementiranju ciljeva održivog razvoja u lokalnim zajednicama, u zacrtanom zadatku boljeg upravljanja resursima opštine Prijepolje i što većem participiranju javnosti u procesima odlučivanja o razvojnim projektima. U moje lično ime i u ime svih zaposlenih u Opštinskoj upravi našim sugrađanima želim zdravu, uspešnu i radosnu 2022. godinu, a pravoslavnim vernicima i sveštenstvu Eparhije mileševske želim da ih obasja radost Božića, najradosnijeg hrišćanskog dana – naglasio je u čestitki Miodrag Ćubić.