Naprednjacima iz Prijepolja krivi mediji zbog lošeg odziva za Beograd, pretnje na naš račun

Pribojci i Novovarošani krenuli su u imponzantnom broju u Beograd na miting podrške Aleksandru Vučiću, za razliku od njih iz Prijepolja koje je znatno veća opština, pošlo je pet autobusa, međutim, na osnovu snimaka koji kruže društvenim mrežama može se zaključiti da su oni poluprazni i da u njima nema više od 180 ljudi. Zbog ove vesti bili smo meta žestokog napada SNS.

Zbog emitovanja vesti o losem odzivu Alem Rovčanin naišao je na osudu predsednika opštine i prvog čoveka opštinskog odbora Srpske napredne stranke Dragoljuba Zindovića koji je pozvao Rovčanina i žestoko ga verbalno napao zapretivši mu mu da će upotrebiti sve raspoložive mogućnosti kada je on u pitanju.

,,Predsednik Zindović optužio me je iza mog pisanja stoji nalog nekih finansijera, da sam član glavnog odbora SDP-a. Čak mi je uputio i pretnju da će upotrebiti sve svoje kontakte kako bi me naučio pameti i da ću snositi ogromne posledice”, rekao je Rovčanin.

Međutim, prijepoljski naprednjaci na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici napisali su da OO SNS predvodi 400 ljudi na miting u Beograd i da se Alemu Rovčaninu samo pričinjava mali broj kako bi on, kako su napisali, brojao velike pare za svoj mediji kao što je radio dok je na vlasti bio lokalni SDP.

Da li ih je zaista bilo toliko procenite sami iz priloženih fotografija.

PP Media i GZS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *