Nokautom u drugoj rundi Papić stigao do nove pobede

Sanel Papić, popularni The Bomber of Sandžak, u subotu veče je u prepunoj dvorani Hesenu-Wolfhagen, upisao još jednu pobedu 23 u nizu. Ovo je bio 20 meč koji je bokser iz Sjenice završio nokautom. Sanel je ponovo obradovo svoju armiju fanova nokautiravši Radmilovića iz Bosne i Hercegovine u drugoj rundi.

Meč je održan u nemačkom gradu Hesenu-Wolfhagen, pred velikim brojem gledalaca i medija. Sanel je od početka držao meč pod kontrolom, pogađajući protivnika raznovrsnim kombinacijama, sa sredine ringa da bi sredinim druge runde zadao udarac od kojeg nije bilo povratka Radmiloviću.

– Ovo je bio uvodni meč za veće poduhvate koji me očekuju u ovoj godini. Moj tim i ja smo dogovorili da odradimo još nekoliko rejting mečeva, kako bih dobio što više poena i napredovao na skor listi prije meča za narednu titulu – kazao je nakon meča Papić.

Ovo je bila još jednu provera pred veliki meč za titulu, koji ga uskoro očekuje. İnače Papić, već treću godinu nastupa za nemačku promotersku kuću. Nakon ove pobede za Sanel i njegov tim sledi kratak odmor a onda 22 .decembra novi meč u Frankfutru.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *