Nova Varoš: Počeo Božićni turnir u malom fudbalu

U sportskoj dvorani kod Gimnazije “Pivo Karamatijević” u Novoj Varoši počeo je Božićni turnir u malom fudbalu, deveti po redu i trajaće sve do 5. januara kada su na programu finalne borbe. Turnir se igra u tri kategorije takmiče se ukupno 32 ekipa iz cele Srbije, najviše ih ima 16 kod seniora, dok je u pola manji broj u konkurenciji veterana i kadeta, po 8 ekipa.

Božićni turnir u malom fudbalu Nova Varoš 2018. foto: www.ppmedia.rs

Turnir je zvanično otvoren u 14 časova, kada su se prisutnima obratili direktor turnira Radomir Matović, zatim predsednik Sportskog saveza Ljubivoje Vranić i prvi čovek opštine Radosav Vasiljević. Oni su poželeli sreću svim učesnicima i izrazili nadu da će sve proteći u najboljem redu sportskoj atmosveri.

Predsednik opštine Radosav Vasiljević sa saradnicima Ljubivoje Vranić (predsednik Sportskog saveza) i Radomir Matović (direktor turnira), foto: www.ppmedia.rs

Božićni turnir organizuje Sportski savez pod pokroviteljstvom Opštine Nova Varoš. Cena dnevne ulaznice je 50 dinara, a oranizatori su zahvaljujući brojnim sponzorima obezbedili vredne nagrade za publiku.a prvoplasiranoj ekipi kod seniora pripašće nagrada od 200 hiljada dinara.Prvog dana turnira na programu su kvalifikacione borbe po grupama kod seniora.
PP Media

One thought on “Nova Varoš: Počeo Božićni turnir u malom fudbalu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *