Novac za sedam medija, “kajmak” skinuli Pazarci i Pribojci

Sedam medija – novine, radio i TV stanice i portali, od 17, koliko ih je učestvovalo na konkursu, dobiće pet miliona dinara iz budzeta opštine Prijepolje namenjenih javnom informisanju. Tročlana komisija sastavljena od medijskih stručnjaka donela je odluku o raspodeli pet miliona dinara namenjenih medijima na osnovu konkursa za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja u Prijepolju. Paraf na ovu odluku stavio je i predsednik opštine Dragoljub Zindović.
Komisija je zasedala u četvrtak 20. jula i predložila predsedniku opštine da novac poreskih obveznika grada na Limu namenjen za svrhu informisanja dodeli za svega sedam medija što je on prihvatio. Najviše novca dobili su „Televizija Sandzak“ iz Novog Pazara i “TV Priboj” i to po 1.925.000,oo dinara, što svakako predstavlja iznenađenje imajući u vidu “snagu” ova dva medija u Prijepolju. Za list „Polimlje” opredeljeno je 350.000.oo, dok su Glas zapadne Srbije i naš portal PP Media dobili po 300.000.oo dinara, “TV Forum” iz Prijepolja i “TV 5” iz Užica dobili su po 100.000.oo dinara.
U komisiji za sprovođenje postupka dodele finansijskih sredstava iz budzeta Prijepolja u 2017. godini za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti informisanja bili su medijski radnici Zoran Marijanović iz Gornjeg Milanovca, Antonela Živković iz Priboja i Dženis Šaćirović iz Novog Pazara.
PP Media