Obeležavanje 25 godina od kraja NATO agresije u Prijepolju

Prijepolje – Povodom obeležavanja 25 godina od kraja NATO agresije, opština Prijepolje će održati svečani program 10. juna sa početkom u 19 časova u Velikoj sali Doma kulture Prijepolje. Ovaj događaj ima za cilj da oda počast žrtvama i podseti na važne istorijske trenutke za Srbiju i njene građane.

Foto: Promo

Pokrovitelj programa je opština Prijepolje, koja je prepoznala značaj ovog jubileja za lokalnu zajednicu. Glavni realizatori programa su Udruženje vojnih boraca 1999. godine iz Prijepolja a program će voditi Sofija Bajović, učenica Prijepoljske gimnazije.

Svečanost će početi u 19 časova, a program će obuhvatati različite sadržaje koji će evocirati sećanja na teške dane kroz koje je prolazila naša zemlja tokom agresije. Pored zvaničnih govora i odavanja počasti poginulim borcima i civilima, program će uključiti i kulturno-umetnički deo sa nastupima lokalnih umetnika.

Organizatori pozivaju sve građane da se pridruže ovom važnom događaju i svojim prisustvom odaju počast onima koji su dali svoje živote za svoju zemlju.

PP Media