Od sutra kreće Dnevnik zapadne Srbije (video)

Od utorka, 15. novembra, sa emitovanjem počinje jednočasovna informativna emisija Dnevnik zapadne Srbije. Dnevnik pokreće nedavno osnovano Udruženje medija i medijskih radnika Srbije.
Emisija će biti emitovana iz studija užičke televizije Lav, a moći će da je prate gledaoci sa područja zapadne, ali i centralne Srbije.
Kroz Dnevnik zapadne Srbije, uglavnom će biti emitovane informacije koje se tiču građana u Zlatiborskom i Moravičkom okrugu.

Glas zapadne Srbije i TV Lav, svojim ljudskim, ali i tehničkim resursima, pokrivaće najveći deo ove emisije, ali u realizaciji ovog programa učestvovaće i produkcije iz Prijepolja, Požege, Lučana, Čačka i Ljiga, koje su članice udruženja.

Pored televizije Lav (predajnik Ovčar-Tornik – drugi multipleks na kanalu 36), Dnevnik zapadne Srbije biće emitovan i putem televizije Klik iz Arilja (predajnik Ovčar-Tornik – drugi multipleks na kanalu 36), kao i lazarevačke televizije Gem (predajnik Avala – drugi multipleks na kanalu 28). Za preuzimanje Dnevnika zapadne Srbije, zainteresovano je još nekoliko lokalnih televizija.

Takođe, ovu informativnu emisiju će biti u prilici da prate i korisnici kablovske mreže, u čijoj ponudi se nalaze navedene televizije.
PP Media