Pokloni za mališane sa seoskog područija

Novovaroška Kancelarija za mlade uz pomoć Lokalne samouprave obezbedila je novogodišnje paketiće za učenike seoskih osnovnih škola od 1 do 4 razreda, uključujući i predškolce. Pokloni za 140 mališana uručeni su na prigodan način u Domu kulture Jovan Tomić. Dodeli poklon paketića prethodila je dečija predstava dok je Deda Mraz upotpunio deci ceo ugođaj.

Koordinatorka Kancelarije za mlade Aleksandra Todorović navela je da je ove godine broj učenika u sesokim školama veći nego lane te da dodelom paketića deci sa seoskog područija nisu zapostaviljeni mališani iz grada.

Prvi čovek opštine Radosav Vasiljević naglasio je da Lokalna samouprava na čijem je čelu mislio o svakom svom stanovniku a posebno o svojim najmlađim žiteljima.

Koordinatorka kancelarije za mlade Aleksandra Todorović i prvi čovek opštine Radosav Vasiljević, foto: www.ppmedia.rs

– Namera nam je da svako dete koje je rođeno u našoj opštini udostojimo i da dobije poklon tokom novogodišnjih praznika bez obzira da li živi na selu ili u gradu. Pokloni su simbolične materijalne vrednosti i prestavljaju samo mali znak pažnje našim najmlađim sugrađanima – kazao je između ostalog Vasiljević.

Inače ovo je druga godina kako se organizuje deljenje poklona namenski deci sa seoskog područija.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *