Policijska uprava u Prijepolju sa svojim sugrađanima obeležava Dan policije

Prijepolje – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju zajedno sa Odeljenjem za vanredne situacije, Regionalnim centrom granične policije prema Crnoj Gori, Žandarmerijom i Agencijom za bezbednost saobraćaja obeležila je Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, slavu i Dan policije.

Foto: A.Rovčanin

Na platou ispred Doma kulture posetioci su danas imali priliku da obiđu štandove i upoznaju se sa opremom i vozilima koja koristi kriminalističke policija,policija opšte nadležnosti, saobraćajna policija, granična policija, vatrogasci, kao i sa opremom i vozilima koje koristi Žandarmerija.

Foto: A.Rovčanin

– U saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja kroz simulator prevrtanja i simulator „pijanih naočara“ iskoristili smo priliku da posetiiocima ukažemo na važnost korišćenja sigurnosnog pojasa i nekonzumiranja alkohola i tom prilikom preventivno utičemo na bezbednost saobraćaja na putevima. Policijski službenici naše Uprave dobrovoljno su dali krv u akciji koja je organizovana u okviru obeležavanja Dana policije – kaže portparol PU Prijepolje Milica Joksimović.

Portparol PU Prijepolje Milica Joksimović, foto: A.Rovčanin

Tradicionalno, kao i prethodnih godina policijski službenici Policijske uprave u Prijepolju odaće počast polaganjem venaca na grobove, preminulim kolegama.

PP Media