Popadić čestitao damama Osmi mart

Prijepolje – Predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić čestitao je danas Međunarodni dan žena, 8. mart, ističući da su žene temelj naše zajednice i budućnosti.

Foto: A.Rovčanin

– S ponosom i poštovanjem obraćam vam se povodom Međunarodnog dana žena. Ovaj dan ne samo da slavi vaša dostignuća i doprinos našem društvu, već i naglašava važnost vaše uloge u oblikovanju naše zajednice i budućnosti. Želim iskoristiti ovu priliku da izrazim zahvalnost za vašu neumornu posvećenost i napor u svim aspektima našeg života – kao majke, supruge, radnice, liderke i inspiracije. Vaša snaga, hrabrost i izuzetnost čine nas boljima, hrabreći nas da sanjamo veće, radimo jače i težimo ka pravednijem društvu – kaže u čestitci Popadić.

On je naveo da je danas, više nego ikad pre, obaveza je svih nas da se borimo za jednakost, pravdu i dostojanstvo svake žene.

– Obećavam vam svoju podršku u nastojanju da stvorimo okruženje u kojem se vaši glasovi čuju, vaše ideje cene, i vaše prilike su neograničene. Neka ovaj dan bude podsetnik na snagu i vrednost koje posedujete, ali i na put koji još treba preći kako bismo ostvarili istinsku ravnopravnost. Nastavimo zajedno graditi bolju budućnost, ne samo za nas, već i za generacije koje dolaze. Od srca vam čestitam Međunarodni dan žena – navodi se u osmomartovskoj čestitci Popadića.

PP Media