Spektakularan koncert Ivana Milinkovića u Priboju

Priboj – Kao poklon pribojskoj publici,pre svega pripadnicama nežnijeg pola, Dom kulture u gradu na Limu, i ove godine,poovodm Dana žena, organizovao već tradicionalni Osmomartovski koncert. Dušu pribojskih dama,sinoć u Priboju, razgalio poznati pevač Ivan Milinković.

Foto: Opština Priboj

Ovakvi koncerti u Priboju već postaju tradicija, a muzički gosti se studiozno odabiraju, po senzibilitetu koji odgovara  istinskom prazniku ljubavi,pažnje i nežnosti.

Izbor jednog Ivana Milinkovića,srpskog pevača izvorne, folk,pop i operske muzike, svojevremeno gotovo deceniju člana Beogradske opere i pune dve decenije soliste popularne grupe „Legende“,koji je pre pet godina započeo i solo karijeru, takođe se pokazao kao pun pogodak.

Foto: Opština Priboj

Svojim pesmama i emocijama Ivan je razgalio dušu pribojskih dama,koje su uzvraćale takođe pesmom,igrom i posebno aplauzima.Bilo je novih folk pesama,bilo je i pop numera,otišlo se i u sevdah,muzičkim notama proštelao se i Grčkom i Makedonijom,a stiglo se i do klasičnog  evergrina.

Rođeni Lozničanin,koji živi i radi u Beogradu,Milinković je prvi put gostovao u Priboju,odakle evidnetno vuče i porodične korene.I po rečima samog pevača,sinoćni koncert je samo lep početak jednog  sigurno češćeg druženja.

A publika i domaćin odnosno Dom kulture u Priboju uvek su  spremni za nove susrete i iznova, ovako lepa i kulturna druženja.

PP Media