Poraz Polimlja na vetrovitom Zlatiboru

Fudbaleri Polimlja poraženi su i u drugoj pripremnoj utakmici pred nastavak prvenstva u Zoni Drina. Tim iz Prijepolja poražen je od srpskoligaša Jedinstvo Putevi iz Užica sa 2:0(2:0), strelci za tim iz Užica bili su Pavlović u 32. minutu udarcem sa 16 metara i Mladenović u 40. minutu posle kornera.
Susret je odigran na Zlatiboru a vetar koji je u pojedinim momentima duvao brzinom od 70km/h sprečio je igrače oba tima da pokažu ono što znaju. Do početka prvenstva u Zoni Drina ostalo je još mesec dana, reklo bi se dovoljno vremena da trener Nihad Nalbantić pripremi i uigra tim za nastavak prvenstva. Međutim onim što je danas na Zlatiboru video od svojih izabranika nikako ne može biti zadovoljan i očekuje ga ozbiljan posao. Priliku da poprave bledo izdanje fudbaleri Polimlja imaće već u sredu protiv prvoligaša Slobode iz Užica. Protivnik daleko jači i kvalitetniji nego što je to Jedinstvo samo može predstavljati motiv više da se odigra znatno bolje nego danas. Utakmica se igra na Zlatiboru na terenu sa veštačkom travom.
Zimski prelazni rok juče je završen, Polimlje su ove zime napustila tri igrača Rizovski, Šljukić i Koč dok je u Prijepolje stiglo čak osam novih igrača. Admir Džanović i Mihailo Cmiljanović povratnici iz inostranstva, Admir Mekić, Milhad Žigović, Kristijan Drobnjak, Nikola Cerović,Žarko Nedeljković i Marko Milutinović, nova su lica koja ćemo ovog proleća gledati u dresu sa crvenom bojom i godini kada klub slavi jubilej 90. godina postojanja.
PP Media