Prijepolje: Eldar Lisica novi generalni sekretar Sportskog saveza

Sportski savez opštine Prijepolje dobio je juče na Skupštini Sportskog saveza novo rukovodstvo. Nakon podnošenja ostavke doskorašnjeg generalnog sekretara Sportskog saveza Radomira Radivojevića, na to mesto odlukom Upravnog odbora izabran je profesor fizičkog vaspitanja i radnik Sportskog saveza Eldar Lisica.
Ostavku na mesto predsednika Sportskog saveza podneo je i Željko Ružić, pa je za novog predsednika izabran Ilija Andrejić. Sporstki savez je dobio i novi Upravni odbor koji broji sedam članova. Pored Lisice i Andrejića u upravnom odboru Sportskog saveza nalaze se i Adis Micanović, Milija Tomašević, Dejan Ćubić, Adnan Muškić i Milan Tomašević.
U narednom četvorogodišnjem mandatu novi Nadzorni odbor činiće Enis Kriještorac, Dragan Kijanović i Denijal Mezildžić.
Za mesto generalnog sekretara Sporstvog saveza pored Lisice kandidat je bio je i Admir Mušović, takođe profesor fizičke kulture i član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu. Mušović je na Skupštini dobio 6 glasova, dok je 19 delegata glasalo za Eldara Lisicu, koji za naš portal ističe da će se u narednom četvorogodišnjem mandatu zalagati za unapređenje komunikacije i saradnje sa članicama Sportskog saveza oko novog načina finansiranja od strane opštine i da će dati svoj maksimalni doprinos u radu oko godišnjih i posebnih programa svojih članica. Lisica ističe i da će se nastaviti dobru saradnju sa Sportskim savezom Srbije, Ministarstvom omladine i sporta, Ministarstvom prosvete, Savezom za školski sport Srbije kao i sa ostalim institucijama u državi koje su povezane sa sportom.
PP Media