Posle Bara, Brodareva i Skokuća radovi na rekonstrukciji puta počeli i u Sedobru

Prijepolje – Кandidat za predsednika opštine Drago Popadić sa saradnicima  je posle Skokuća obišao početak radova na rekonstrukciji puta u Sedobru.

Foto: PP Media Prijepolje

Zahvaljujući inicijativi Popadića u Sedobru će biti rekonstruisana najkritičnija deonica puta u dužini 700 metara. Rekonstrukcija obuhvata kompletno skidanje starog i ugradnju novog asfalta.

– Nastavljamo da ulažemo u svaki deo naše opštine. Mi smo pre dva meseca obilazili ovaj putni pravac i uradili predmer. Tada smo planirali rekonstrukciju 200 metara najkritičnije deonice a sada smo uz pomoć države dobili da radimo 700 metara. Ovo je samo početak ulaganja u Sedobro. Izgradnjom puteva ćemo povezati sva sela i tako poboljšati uslove koji će uticati na razvoj poljoprivrede i turističke ponude. Cilj nam je da zadržimo ljude na svojim imanjima i da omogućimo uslove za povratak onih koji su ih zbog loše infrastrukture napustili – istakao je Popadić nakon razgovora sa građanima.

Foto: PP Media Prijepolje

Ovo je posle Bara, Brodareva i Skokuća četvrti putni pravac koji je počeo da se radi ove nedelje u našoj opštini. Кompletne radove na svim putnim pravcima izvode velike građevinske kompanije Putevi Užice i Novi Pazar – put.

PP Media