Postavljena nadstrešnica ispred Kovid ambulante u Prijepolju

Prijepolje – Opština Prijepolje  finansirala je izgradnju nadstrešnice ispred Kovid ambulate,  kako bi pacijenti koji čekaju na pregled imali bolje uslove nego do sada. Vrednost ove investicije je pola miliona dinara.

Ispred Kovid ambulante postavljena nadstrešnica, foto: PP Media

Direktor Doma zdravlja doktor Sead Porović  kaže da su radovi završeni u kratkom roku te da  postavljanje nadstrešnice dolazi u pravom trenutku, jer se u poslednjih desetak dana sve veći broj građana javlja na pregled u Кovid ambulantu.

– Ja sam uputio zahtev Opštinskom veću, oni su nam izašli u susret i odobrili nam sredstva, na radost i nas zaposlenih ali pre svega pacijenata koji čekaju na pregled u Кovid ambulanti, jer će biti zaštićeni od vremenskih nepogoda koje nas očekuju u narednom periodu. Želeo bih da se zahvalim Opštinskoj upravi na brzom reagovanju i što su prepoznali potrebu Doma zdravlja za ovom nadstrešnicom. Takođe, zahvalnost dugujem i FAD projektu iz Prijepolja koji je besplatno izradio projekat nadstrešnice i vršio nadzor, kao i Aleksandru Vujičiću  – kaže direktor Doma zdravlja Prijepolje dr Sead Porović.

Inače, tokom poslednja tri dana u Kovid ambulanti pregledano je 158 pacijenata.

PP Media