Premijerka Ana Brnabić 6. jula svečano seče vrpcu na rekonstruisanom mostu u Šarampovu

Opština Prijepolje svoj dan obeležava 7. jula a nizom aktivnosti od 1. do 10. jula biće upriličen bogat kulturni, zabavni i sportski program.

U završnoj fazi radovi na mostu u Šarampovu, foto: A.Rovčanin

Najznačajnije aktivnosti kojima će ovaj datum biti obeležen su otvaranje mosta u Šarampovu za saobraćaj i završetak rekultivacije nesanitarne deponije Stanjevine. Tom prilikom, predsednik opštine Prijepolje Vladimir Babić, je za 6. jul najavio dolazak premijerke Ane Brnabić, koja će i zvanično pustiti u saobraćaj most u Šarampovu.

– Rekonstrukcija mosta u Šarampovu je započeta pre više od tri godine i pratile su je mnogobrojne prepreke u realizaciji. Кonačno je došlo vreme da ovaj most pustimo u saobraćaj i ovom prilikom se zahvaljujem nadležnim državnim institucijama i Vladi Republike Srbije na izdvojenim sredstvima za  ovaj važan investicioni projekat  za građane naše opštine. Ukupnu vrednost za izgradnju mosta u Šarampovu je finansirala Vlada Republika Srbija preko Кancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. Izražavam veliko zadovoljstvo i zahvalnost premijerki Ani Brnabić, koja će 6. jula posetiti našu opštinu i tom prilikom pustiti u saobraćaj Šarampovski most – istakao je Vladimir Babić.

PP Media