Prezetnacija IPA Programa u Priboju i Sjenici

Priboj/Sjenica – Povodom objavljivanja Drugog poziva za dostavljanje projektnih predloga u okviru IPA II Programa prekogranične saradnje  Srbija-Crna Gora 2014-2020, Zajednički tehnički sekretarijat u ime Ministarstva za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Kancelarije za evropske integracije Crne Gore organizuje u Priboju 2. oktobra Forum za podsticanje projektnih partnerstava i informativnu sesiju.

2. oktobra prezentacija IPA Projekata u Priboju, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Ovim konkursom opredeljen je iznos od 3,24 miliona evra. Poziv je raspisan 12. septembra tekuće godine, a rok za dostavljanje predloga projekata je 27. decembar 2019. godine. Cilj Poziva je jačanje socijalne i kulturne inkluzije ranjivih grupa, kao i unapređenje kapaciteta za korišćenje turističkih potencijala programske oblasti.

U cilju predstavljanja uslova Drugog poziva, aplikacionog paketa, te uspostavljanja projektnih partnerstava, u Republici Srbiji će biti organizovani Forum za podsticanje projektnih partnerstava i informativna sesija u restoranu „Palma” u Priboju, 02. oktobar 2019.

Dva dana kasnije u Sjenici, u hotelu Borovi biće održana još jedna Informativna sesija na istu temu.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *