Priboj preuzeo predsedavanje Stalnim komitetom i Skupštinom MOSI

U Priboju je održana 6. sednica Stalnog komiteta 54.MOSI a ujedno i 1. sednica 55. MOSI Priboj, nakon čega je održana i 6. sednica Skupštine 54. MOSI i 1. sednica 55. MOSI 2018.

Svim opštinama učesnicama tog dana u Priboju podnet je izveštaj o održanim 54. MOSI “Pljevlja 2017”, koje su ocenjene kao dobro organizovane i da je Priboju postavljen zadatak na visokom nivou, u čije se ispunjenje ne sumnja. Tog dana je izvršena i primopredaja Stalnog komiteta Priboju, te je za predsednika Stalnog komiteta 55. MOSI “Priboj 2018” izabran Milomir Filipović, dip.politikolog, inače predsednik Sportskog saveza Priboja i dugogodišnji sportski radnik, a za sekretara Komiteta Đorđe Dujović, dipl.pravnik, koji inače obavlja funkciju sekretara Skupštine opštine. Na prvoj sednici Skupštine 55. MOSI, za predsednika Skuštine izabran je Boris Mrdović, dipl.pravnik, predsednik SO Priboj, dok je za sekretara postavljena Milica Drobnjaković, dipl.pravnik.

Na Skupštini je svoj izveštaj o održanim 54.MOSI u Pljevljima, podneo i predsednik Organizacionog odbora i predsednik opštine Pljevlja, Mirko Đačić, nakon čega je Priboj kratkim filmom prisutnima pokazao svoje kapacitete za organizovanje 55.MOSI.

U susret igrama sledeće godine, podršku Priboju u organizaciji daće i Vlada Republike Srbije sa ministarstvima sporta i turizma, a prve pripreme poput obnove rasvete i mobilijara su već u toku. Ono što se očekuje u narednom periodu je rekonstrukcija gradskog stadiona. Opština Priboj poseduje svu neophodnu sportsku infrastrukturu, smeštajne i ugostiteljske kapacitete koji omogućavaju organizaciju velikih i masovnih sportskih manifestacija. Poslednji put Priboj je bio domaćin 2004. godine, a inače je grad sa najviše uspeha na igrama. Priboj je jedanest puta završio igre kao pobednik u sveukupnom plasmanu, a šest puta je bio uspešan domaćin igara.
PP Media

One thought on “Priboj preuzeo predsedavanje Stalnim komitetom i Skupštinom MOSI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *