Priboj: Sportski savez stipendira mladu atletičarku Janu Dragutinović

Priboj – I pored trenutne situacije u kojoj se Srbija nalazi i gde je većina sportista i sportskih kolektiva na prinudnoj pauzi u Sportskom savezu Priboj nema odmora. U petak je po prvi put od kako je ova organizacija osnovana potpisan jedan stpendijski ugovor.

Mlada atletičarka Jana Dragutinović, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Naime, ugovor su potpisali Filip Кomarica ispred SS Priboj i mlada i perspektivna atletičarka, članica AК FAP i mlada reprezentativka Srbije u troskoku i skoku u dalj Jana Dragutinović.

Odluku o stipnediranju Jane doneo je Upravni odbor saveza na prethodnom zasedanju, a u njemu se definišu obaveze obe strane, gde se Savez obavezje da u narednih godinu dana ovoj mladoj spotiskinji uplaćuje iznos od 10 000.00 dinara, dok će ona kroz razna takmičenja pored AК FAP dostojno reprezentovati SSP i opštinu iz koje dolazi.

-Drago mi je što smo danas potpisali ovaj Ugovor. Mislim da ova suma nije velika, ali da će Jani kolko toliko pomoći u daljem razvoju. Ovim smo pokazali da Savez pored kluboa prati i pojedinačan rad svih sportista i mislim da će ovaj naš potez biti dodatna satisfakcija i drugim sportistima da krenu Janinim stopama – po potpisivanju ugovora istakao je predsednik Saveza Кomarica.

Nakon potpisivanja, Jana Dragutinović je istakla da je izuzetno ponosna i zahvalna zbog ove nagrade i da joj je drago što je Savez prepoznao veliki rad i odricanje koji su doveli do njenih uspeha. Dodala je još i da joj ova pažnja daje veliki podstrek da još više i napornije radim u budućnosti.

PP Media