Prijepoljac Admir Šehović oduševio publiku svojim nastupom

Admir Šehović nastupio je pred svojom publikom u rodnom Prijepolju u predstavi „Došljo“ rađenoj po tekstu sjeničaka Admira Cvrčanina. Ovog mladog glumca pamtimo iz filma “Lepa sela lepo gore” koji je pre dvadesetak godina sniman u okolini Prijepolja. On je rođen u Prijepolju, a Akademiju scenskih umetnosti završio je u Sarajevu.
Starosandžačka stara izreka da „svi putevi vode u Sarajevo“ bila je inspiracija za jednu drugu, urbanu, koja kruži Sarajevom i kaže da od svih ljudi koji su iz Sandžaka došli u grad na Miljacki, postoji jedan koji se vratio kući. Upravo je to inspirisalo sjeničaka Admira Crvčanina da napiše tekst za stend ap komediju „Došljo“ koja je izvedena na velikoj sceni prijepoljskog Doma kulture.
„Predstava govori o stereotipima i predrasudama onih koji žive u gradu i onih koji u njega dolaze. Ja sam pokušao da kroz ovu ulogu porušim te stereotipe i prikažem nas na drugačiji način, jer je to što oni misle indicidualno“, istako je glumac Admir Šehović.
Admir je pre dvadeset godina u kultnom filmu „Lepa sela lepo gore“ tumačio lik malog Milana. To su bili njegovi prvi koraci ka glumačkoj karijeri, odnosno tada je u njemu, kao u desetogodišnjem dečaku i otkriven glumački talenat. Kaže da ga je publika iz rodnog grada oduševila, a da mu je uvek isključivo zbog očekivanja, koja su na sceni u Prijepolju daleko veća, lakše da nastupa pred nekom drugom publikom.
Ovaj mladi glumac trenutno radi novoj predstavi, koja će premijerno biti izvedena krajem maja u Sarajevu, a kako on ističe, ukoliko uspe da dogovori sa kolegama iz predstave, rado će je prikazati i prijepoljskoj publici.
PP Media