Prijepolje: Demoliran toalet u Domu kulture, policjija pronašla počinioca (video)

Toalet prijepoljskog Doma kulture demoliran je u petak veče. Radosav Korugić direktor ove kulturne ustanove kaže da ga je portir jutros obavestio da je nepoznata osoba polupala toalet koji se nalazi u prizemlju Doma kulture te da je slučaj prijavljen policiji koja je obavila uviđaj.
Ovaj toalet je renoviran pre samo nekoliko sedmica i u njega je uloženo više od tristotine hiljada dinara, sada opet moramo to isto uradiliti, ono što nije mraz uništio uradio je tokom noći napadač, kaže Korugić.

Direktor Doma kulture apeluje na sve da se ubuduće suzdrže od ovakvih stvari, foto: www.ppmedia.rs


– Sada imamo problem što ćemo morati da otkazujemo sve manifestacije i programe zakazane u Domu kulture dok ne saniramo ovu štetu. Ja apelujem pre svega na mlade ljude da se uzdrže od ovakvih stvari te da ne čine to više jer je ovo imovina svih nas koji živimo u ovom gradu – poručuje direktor Radosav Korugić.
Dom kulture nema mogućnost da zaključa svoje prostorije u sitnim noćnim satima zbog toga što se u sklopu njega nalazi kafić čiji korisnici na osnovu ranije sklopljenog ugovora imaju pravo korišćenja toaleta. Portir koji je sinoć radio pokušao je da spreči nasilnika da nečini štetu međutim nije uspeo u tome već je odmah pozvao policiju.

Demoliran toalet u Domu kulture, foto: www.ppmedia.rs


Iskalili bes i na vratima toaleta, foto: www.ppmedia.rs


Ovo nije prvi put da se prostor Doma kulture nađe na udaru huligana, ovaj put na meti napadača našlisu se troje vrata, ogledala i druge sitnije stvari koje su se nalazile u toaletu. Kako saznajemo iz ovdašnje policije vinovnik ovog dela je pronađen i biće procesuiranm a oni će se kasnije oglasiti saopštenjem o ovom događaju.
PP Media