Sandžačke igre bez sportista iz Prijepolja

Nakon konferencije za medije Organizacionog odbora 45. Sandžačkim igrama, na kojoj je najavljeno da će među 500 takmičara, koji će se boriti za medalje u Novom Pazaru od 30.avgusta do 2.septembra, učestvovati i sportisti iz Prijepolja, oglasio se ovdašnji Sportski savez i njegov predsednik Milovan Milićević, koji je demantovao navode organizatora, da će se na Igrama pojaviti ekipe i sportisti iz grada na Limu.

– Sportski savez opštine Prijepolje nije dobio nalog od Opštinskog veća niti je bio na dnevnom redu odlazak sportista na Sandžačke igre. Prema sadašnjim informacijama koje posedujemo Sportski savez opštine Prijepolje ni članice saveza neće biti učesnici igara u Novom Pazaru i za to nisu opredeljena sredstva budžetom – navodi se u pisanoj izjavi predsednika Sportskog saveza Milovana Milićevića.

Predsednik Sportskog saveza Prijepolja Milovan Milićević demantovao organizatore Sandžačkih igara da će na njima nastupiti sportisti iz Prijepolja

On je zamolio medije da ubuduće pre objavljivanja vesti, vezanih za sportiste i sportske klubove iz Prijepolja i njihov eventualni nastup na nekoj manifestaciji, provere tačnost u Sportskom savezu pre objavljivanja.

PP Media