Selaković u Priboju: Tokom četiri godine opština je preporođena, FAP ponovo ponos Srbije

Priboj – U okviru kampanje za lokalne pokrajinske i republičke izbore Nikola Selaković danas je posetio Priboj . Tom prilikom on je istakao da je SNS kao okosnica vlasti u prethodnom periodu, na izbore u okviru ove koalicije izlazi pred građane sa jednim jedinim ali najvažnijim faktorom, a to je rezultat.

Krsto Janjušević, Nikola Selaković i Lazar Rvović, foto: A.Rovčanin

“To je ključna reč, imamo čime da se podičimo i da se ne postidimo pred građanima i opštine Priboj, ali i Zlatiborskog okruga i čitavog ovog kraja zapadne Srbije, kao i cele Srbije,

opština Priboj je u prethodnom periodu ozbiljno napredovala, ovde su ostvareni veoma važni rezultati, od Slobodne zone Priboj u kojoj smo narodni poslanik Кrsto Janjušević i ja kao i predsednik opštine Lazar Rvović pre pet godina otvarajući magistralni put i vezu sa putem Priboj – Rudo obećali da će biti 400 novih radnih mesta, a već mesecima unazad imamo preko 500 novih radnih mesta“, rekao je Selaković u Priboju.

Nikola Selaković, foto: A.Rovčanin

On je istakao da tu posluje sedam velikih ozbiljnih kompanija, a da u budućnosti može da se očekuje i dolazak novih investitora i nada se da će broj zaposlenih biti blizu hiljadu. Selaković podseća da se posle 40 godina na Mostini gradi prvi put nakon 40 godina i da je celokupna putna infrastruktura u mnogo boljem stanju, nego što je to bio slučaj pre deset godina.

„Nova nemačka kompanija u Proboj ulaže preko 7 miliona evra sa namerom da zaposli 400 novih radnika. FAP je postao deo namenske industrije Srbije, danas u toj fabrici imamo poslove u vrednosti od 750 miliona dinara za pravljenje novih kamiona , borbenih vozila, ali i za reparaciju i revitalizaciju onih koji su već bili u upotrebi za njihove remonte. Sve to predstavlja veliki rezultat koji je postignut u prethodnom periodu“, naglasio je Selaković.

Selaković u Priboju, foto: A.Rovčanin

Opštinu Priboj očekuju velika ulaganja i u narednom periodu, radovi na rekonstrukciji starog dela grada, kao i izgradnja magistralnog puta koji će spojiti celu zapadnu Srbiju.

Rina i PP Media