Serija pljački u Brodarevu obijeni market i apoteka

Prijepolje/Brodarevo – U noći između nedelje i ponedeljka nepoznata lica obila su u Brodarevu market “Es komerc” i tom prilikom sa sobom odnela veći iznos novca, saznaje portal “PP Media”. Pored gotovine razbojnici su iz objekta pokupili cigarete i alkoholna pića.

Razbojnici u Brodarevu ne miruju, foto: A.Rovčanin

Kako nezvanično saznajemo, lopovi su ušli na sporedni ulaz marketa, tako što su provalili vrata a potom obili kasu i sa sobom pored novca odneli cigarete i alkoholna pića. Da je reč o veštim kriminalnica, govori podatak, da su pored plena lopovi sa sobom odneli i snimke sa sigurnosnih kamera iz objekta koji su obili. Inače, market “Es komerc” nalazi se na svega pedesetak metara od zgrade Policijske stanice u Brodarevu.

Ovo nije jedino razbojništvo koje se dogodilo od početka godine u Brodarevu. Pored marketa, na meti kriminalaca našla se i jedna apoteka iz koje je odnet novac, a prema neproverenim informacijama lopovi su pokušali da obiju i Poštu, međutim u toj nameri sprečio ih je alarm koji se aktivirao.

Inače, u Brodarevu nijedna banka nema poslovnicu, pa su vlasnici radnji primorani da pazare tokom vikenda drže u svojim radnjama, što lopovi očigledno vešto koriste.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *