SNS Priboj: Pružamo podršku predsedniku, ponosni smo na njegov rad i zalaganje za Srbiju

Кolegama iz Nove Varoši u pružanju podrške predsedniku Aleksandru Vučiću pridružili su se i članovi Opštinskog Odbora SNS iz Priboja.

“Najoštrije osuđujemo nelegitimne, vandalske, nasilničke i protivzakonite pokušaje destabilizacije naše zemlje, ogledane u nemilim događajima proteklog vikenda, prilikom upada kvaziopozicionih lidera u prostorije RTS-a, kao i prilikom „opsade“ Predsedništva Republike Srbije.

Ako su isti ovi pokušaji destabilizacije i državnog udara, za cilj imali unošenje straha među građane, stvaranje atmosfere građanskog rata, mi kao članovi Srpske napredne stranke i kao pristojni građani, na strani normalne i pristojne Srbije, poručujemo da smo apsolutno uz predsednika Aleksandra Vučića i da se ne plašimo. Ne plašimo se jer je ovo država vladavine prava, demokratije i tolerancije, a sa tim smo vrednostima izlazili pred građane i dobijali sve veće poverenje.

Možemo biti ponosni na vrednosti i rezultate za koje se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori a to su ekonomski napredak i stabilnost Srbije”, napisano je u Saopštenju OO SNS iz Priboja.

PP Media