Specijalna bolnica “Čigota”: Uz državnu pomoć do boljih uslova za rad

Zlatibor – Vlada Srbije je obezbedila značajna finansijska sredstva za Specijalnu bolnicu “Čigota” čime su se stvorili uslovi za opstanak i bolje uslove rada ove ustanove sa preko pola veka dugom tradicijom.

Direktor ove zdravstvene ustanove dr Aleksandar Simić izrazio je zahvalnost predsedniku Republike Srbije i Vladi Republike Srbije na ogromnoj podrsci u procesu saniranja posledica i poteškoća poslovanja uzrokovanih pandemijom.

Specijalna bolnica ” Čigota” Zlatibor je odlukom Vlade Republike Srbije, odnosno Ministarstva zdravlja, u prethodnoj godini prešla u sistem COVID bolnica gde je odgovornim, stručnim i predanim radom zbrinula i uspešno lečila pacijente zaražene virusom COVID 19. 

– Ovom prilikom obaveštavamo sve svoje postojeće i potencijalne korisnike usluga da nastavljamo gde smo stali i da radimo na način kako smo to činili sve ove decenije. Zdravlje naših pacijenata, korisnika usluga i zaposlenih će i ubuduće biti na prvom mestu, a naša najveća nagrada njihovo zadovoljstvo. Veliko hvala svim zaposlenima i zadovoljnim pacijentima koji su dali nemerljiv doprinos da SB “Čigota” ostane i opstane u funkciji svih onih kojima je neophodnost i životna potreba – naveo je dr Aleksandar Simić direktor Specijalne bolnice “Čigota”.

PP Media