Sportski savez doneo Odluku o izboru najboljih pojedinaca i kolektiva u prošloj godini

Upravni odbor Sportskog saveza opštine Prijepolje na nedavno održanoj sednici doneo je Odluku o izboru najboljih pojedinaca i kolektiva u oblasti sporta za 2015. godinu.
Nagrade će biti uručene u 12 kategorija, na ceremoniji predviđenoj za prvu sedmicu meseca jula. Pa će tako nagrada za najboljeg sportistu otići u ruke Admira Okovića odbojkaša „Fap livnice“, dok je najbolja sportistkinja rukometašica Ajlin Bjelak. Nagrada za životno delo pripašće profesoru Siniši Nestoroviću, najuspešniji trener je Edin Bećirović iz KK „Euro“.
Najuspešniji muški kolektiv u 2015 je bokserski klub „Miks“ dok će nagrada za najbolju žensku ekipu pripasti odbojkašicama „Bambi voleja“. Priznanje za najistaknutijeg podagoškog radmika u oblasti fizičkog vaspitanja otići će u ruke Besima Beganovića, nagrade će biti dideljene i za najuspešnijeg sportistu u oblasti školskog sporta do 14. i 18. godina , to laskavo priznanje biće dodeljeno Muameru Trnčiću, učeniku O.Š. „Svetozar Marković“ iz Brodareva i Ajši Hadžić učenici Ekonomske škole. Ekonomska škola izabrana je za najuspešniju srednju školu u oblasti sporta dok će nagrada u konkurenciji osnovnih škola pripasti školi „Sveti Sava“ sa Bostana. Priznanje za najuspešnijeg sportskog novinara otišlo je u ruke Sretena Marušića, novinara lista Polimlje.
Upravni odbor Odluku o izboru doneo je na osnovu glasova sportskih kolektiva članica Sportskog saveza.
PP Media