Počela Ramazanska liga u malom fudbalu “Prijepolje 2016”

Ramazanska liga u malom fudbalu “Prijepolje 2016“ počela je u petak. Prvoj utakmici prethodila je ceremonija svečanog otvaranja uz kulturno umetnički program prilagođen mesecu Ramazanu. Na ovogošinjoj ligi, učešće su uzele 32 ekipe, iz 7 gradova i opština, podeljene u 8 grupa sa po 4 ekipe. Liga se igra po bod sistemu pa će tako po dve prvoplasirane ekipe igrati u nokaut fazi takmičenja.
Prvu utakmicu na ovogodišnjoj ligi odigrale su ekipe Amadeus Pljevlja – Miloš Lakovic Laka (Nova Varoš) 3:1, to je ujedno bila i jedina utakmica prvog dana, narednog dana na programu su bile tri utakmice Atlas studio – Šarampov 3:1, Zalug – Kolovrat „Minic mermer“ 1:3, Sjaj Braca Kapur – Povratak otpisanih 2:1.
“Opština Prijepolje izdvaja značajna srestva iz svog budžeta za razvoj sporta, ovoliki broj ekipa iz skoro svih sandžačkih gradova dokaz je da je Lokalna samouprava u saradnjii sa Sportskim savezom napravila pravi potez ustanovivši Ramazansku ligu” – kazao je prilikom otvaranja lige Emir Hašimbegović predsednik opštine Prijepolje.
Predsednik organizacionog odbora lige, Almedin Alko Ćatić ističe da iza ovog uspešnog projekta stoji veliki trud i rad uz nesebičnu pomoć kako opštine tako i brojnih privrednika. On je svim ekipama poželeo sreću i uspeh na ovogodišnjoj ligi.
Trećeg dana lige na programu će biti četiri utakmice prvu utakmicu od igraju 22.00h Garibaldi – Imperija, zatim 22.40h Luke – Sanin namestaj Ravne, treću utakmicu igraju od 23.20h igraju Čovic – Zavinograđe i program zatvaraju 24.00h Na sve spremni – Gold Star. Utakmice večerašnjeg programa ukoliko to vremenski uslovi dozvole igraće se na sportskim terenima ORSI dok bi se u slučaju kiše utakmice igrale u sportskoj dvorani Gimnazije.
PP Media