SPS Priboj: Ideja multikulturalnog društva – to je ono što baštinimo već tri decenije

Priboj – Članovi Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Priboju i kandidatkinja za narodnu poslanicu sa liste “Ivica Dačić – premijer Srbije” Dijana Radović razgovarali su danas sa sugrađanima u Starom Priboju o onome šta je već urađeno za ovaj deo grada, ali i o aktivnostima koje planiraju da realizuju u sledećem sazivu Narodne skupštine i sastavu izvršne vlasti kako bi Staropribojci živeli bolje.  

Pribojski socijalisti razgovarali sa građanima Starog Priboja, foto: PP Media

Ono što je ideja Socijalističke partije Srbije jeste ideja multikulturalnog društva – to je ono što baštinimo već tri decenije i za šta ćemo se zalagati ubuduće, poručila je kandidatkinja za narodnu poslanicu sa liste “Ivica Dačić – premijer Srbije” Dijana Radović.

-To jeste da svi imaju jednake šanse, jednake prilike, bez obzira na nacionalnu pripadnost, pol ili bilo koje druge razlike. Na poslednjim izborima Socijalistička partija Srbije imala je ogroman broj glasova u starom delu grada, građani su nam ukazali poverenje i mi to vrednujemo i zbog toga smo se posebno zalagali za ovaj deo grada. Zato pozivam sve naše sugrađane da nam u nedelju 3. aprila ukažu poverenje i glasaju za našu listu “Ivica Dačić – premijer Srbije” – navela je kandidatkinja za narodnu poslanicu Dijana Radović.

U prethodnim godinama socijalisti su u gradu na Limu podmladili kadar i sada ga prema mišeljenju predsednika OO SPS u Priboju, Borisa Mrdovića, karakterišu spoj mladosti i iskustva.

Boris Mrdović prvi čovek pribojskih socijalista, foto: PP Media

– Nikoga ne treba da čudi zato što smo od rukovodstva Glavnog odbora prepoznati kao reformistički i jedan od najboljih u Srbiji – istakao je Mrdović dodajući da su zbog svega navedenog pribojski socijalisti i dobili poverenje da na parlamentarnoj listi imaju visoko pozicioniranog kandidata

-Ivica Dačić je čovek iz naroda i ono što vidimo kroz razgovor sa našim sugrađanima u Starom Priboju je da našeg predsednika partije i kandidata za premijera prepoznaju kao čoveka koji je mnogo uradio za ovo društvo i državu. Sve koji prepoznaju rezultate našeg rada u prethodnom periodu  na lokalnom i republičkom nivou pozivam da nam ukažu poverenje i glasaju za parlamentarnu listu broj 2 “Ivica Dačić – premijer Srbije”  a da za predsednika republike glasaju za kandidata pod rednim brojem 6- Aleksandra Vučića – naglasio je prvi čovek pribojskih socijalista Boris Mrdović.

PP Media