Srednjoškolci prelaze od ponedeljka na onlajn nastavu

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Učenici srednjih škola u Prijepolju,  i u još 39 opština u Srbiji, od ponedeljka, 13. septembra, prelaze na onlajn nastavu. Tu odluku donelo je danas Ministasrtvo prosvete, navodeći da će srednjoškolci iz tih gradova nastavu pohađati po trećem modelu.

Srednjoškolci prelaze na onlajn nastavu, foto: A.Rovčanin

Osim u Prijepolju, na onlajn nastavu prelaze i srednjoškolci iz Tutina, Raške, Priboja, Novog Pazara, Nove Varoši, Kladova, Petrovca na Mlavi, Užica, Valjeva, Despotovca, Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Svilanjca, Rekovca,Preševa, Bojnika, Velikog Gradišta, Žabara, Boljevca, Zaječara, Knjaževca, Bajine Bašte, Čajetine, Alibunara, Ljiga, Bogatića, Ivanjice, Lučana, Doljevca, Niša, Bele Palanke, Vranja, Kraljeva, Nove Crnje, Aranđelovca, Knića, Kragujevca i Topole.

Inače, u Prijepolju je juče zasedao opštinski Štab za vanredne situacije, koji je je konstatovao da je epidemiloška situacija izuzetno loša, međutim izuzev preporuka da se nose žaštitne maske i apela da se građani u što većem broju vakcinišu, Štab  nije doneo nove mere za suzbijanje širenja korona virusa koje su u njegovoj  nadležnosti.

PP Media