Stamatović pozvao Zlatiborce da nastave sa prosperitetom

Čajetina – Stranka „Zdrava Srbija” održala je u Čajetini završnu konvenicju pred nastupajuće izbore, koje je, prema rečima prvog čoveka te stranke Milana Stamatovića bila posvećena demantovanju i razbijanju neistina vezanih za investicije i poslove kojima se bave.

Foto: Zdrava Srbija

„Svedoci ste da se nalazimo negde u finišu ove kampanje. Meni je ovo osmi ili deveti izborni ciklus, od 1996. godine sam učestvovao na izborima kao opozicioni odbornik. Tada je na vlasti bila SPS. Verujte da nije bilo tada lako, ali ovo danas što mi doživljavamo ovde, na teritoriji opštine Čajetina nikada nije bilo. Ovaj intezitet neistina, zla, ostrašćenosti, verujte da nikada u Čajetini i u našem kraju, Zlatiborskom okrugu nije bio. Vređaju se članovi naših porodica, kriju se ljudi iza lažnih profila, iznose neistine. A ne znam zašto se služe njima, ako imaju argumente da dođu na vlast, da učestvuju u donošenju veoma važnih i bitnih odluka. Naravno da čovek koji nikada u životu nije ništa radio misli da će neosnovanom kritikom i lažima sebe uzdignuti, a drugoga poniziti. To nikada nije bilo moguće i nikada se neće desiti. Zato smo se okupili da demantujemo sve te laži”, rekao je Stamatović.

Stamatović je rekao da su laži o njegovoj stranci krenule pričom da će oni upropastiti Ribničko jezero i da će opštinu Čajetina ostaviti bez vode. Prema njegovim rečima, to se nastavilo pričama o zaštiti hrastova i rušenjem terena u parku u Čajetini.

„Zamislite da mi koji gradimo i koji smo toliko investicija uradili da dozvolimo sebi da nešto rušimo. Mi smo samo gradili. Ništa nismo srušili. Mogu da vam kažem da u Čajetini zbog teško rešivih imovinskih odnosa neke stvari nismo mogli tako lako i brzo da rešimo. Videli ste da sada rešavamo te imovinske odnose i da smo za zgradu prekoputa starog zatvora i komiteta definisali imovinske odnose, porušili je i uradili imovinsko i projektno rešenje, gde će se napraviti jedna nova, moderna zgrada sa podzemnim garažama i svim pratećim sadržajima i jednim malim trgom koji će biti okrenut ka crkvi”, kazao je Stamatović.

PP Media i GZS