Svečani prijem za mlade pribojske fudbalere, osvajače zlatne medalje na Sportskim igarama mladih u Splitu

Priboj – Osvajači prvog mesta u malom fudbalu na međunarodnoj završnici Spotrtskih igara sinoć su u Hotelu Terme 36.6, sa svojim trenerima Duškom Janovićem, Draganom Vulevićem, kao i roditeljima bili gosti Sportskog saveza Priboj, gde im je upriličen doček i dodeljene nagrade za taj uspeh koje su obezbedili Opština Priboj sa Sportskim savezom Priboj.

Mladi fudbaleri iz Priboja, pobednici fudbalskog turnira u Splitu na završnici SIM, foto: PP Media

Prisutnima se prvo obratio predsednik Sportskog saveza, Filip Komarica, koji se zahvalio roditeljima i svoj deci na ukazanom poverenju u proteklom periodu i tom prilikom im čestitao na pristojnom ponašanju, a potom i na dobrim igrama, kako u samom Splitu, tako i na prethodnim turnirima.

Filip Komarica predsednik Sportskog saveza Priboj, foto: PP Media

Ispred lokalne samouprave obratio se Boris Mrdović, predsednik Skupštine i kazao da će Opština Priboj i u daljem periodu podržavati manifestacije kao što su Sportske igre, a da će se nastaviti sa ulaganjem u sport i sportsku infrastrukturu.

Mrdović se ovom prilikom zahvalio i prisutnoj predsednici Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, Mariji Mihajlović na ukazanom poverenju u prethodnom periodu. 

Deca su pored zavalnica dobila i nagradu od po 12.000,00 dinara. U znak zahvalnosti, treneri FK 033, Vulević i Janović, prisutnim gostima dodeli su simbolične poklone sa grbom njihovog fudbalskog kluba.

PP Media